Samenwerking Ketenzorg West-Friesland

Het samenwerkingsverband met het Diabetes Zorgsysteem West-Friesland heeft het doel de risico’s op het ontstaan van wonden te herkennen en deze risico’s te verminderen. Volgens protocollen en verwijsschema’s wordt samengewerkt met huisartsen, diabetesverpleegkundige, revalidatieartsen, vaatchirurgen en orthopedische schoenmakers.
Door de invoering van de Ketenzorg Diabetes Voetzorg zijn hierbij de pedicures gevoegd en wordt het geheel gefinancierd vanuit de ketenzorg.

Wilt u als pedicure samenwerken met Groepspraktijk Podotherapie Hoorn?

Heeft u een patient die buiten de ketenzorg valt, maar wel voor vergoeding vanuit de basisverzekering in aanmerking komt? Aanmelden kan via onderstaande link.

https://hoorn.dmvoetzorg.nl/login/aanmelden/

Samenwerking Podotherapie NHN

Op 1 januari 2010 is ‘Podotherapie NHN’ opgericht door 8 zelfstandige praktijken in Noord Holland Noord. Intussen is podotherapie NHN uitgegroeid tot een samenwerkingsgroep met 14 vestigingen.
Het doel van ‘Podotherapie NHN’ is het profileren van het vak ‘Podotherapie’ en het bekend maken van de mogelijke behandelingen door de podotherapeut.
Wij streven naar een eenduidige werkwijze in de praktijk voor een optimale behandeling van de patiënten. Hiervoor worden protocollen en richtlijnen ontwikkeld.

 

 

Hoorn
Nieuwe Steen 42
Bovenkarspel
Hoofdstraat 25
Venhuizen
tijdelijk gesloten


Tel: 0229 244 302
info@podotherapiehoorn.nl

Telefonisch bereikbaar

Wij zijn telefonisch bereikbaar op:
maandag  t/m vrijdag
9.00 – 12.00 uur
OP DIT MOMENT KUNT U HET BESTE EEN E-MAIL STUREN OF EEN BERICHT INSPREKEN ALS WIJ NIET OPNEMEN

Buiten deze tijden kunt u ons antwoordapparaat inspreken of een e-mail sturen naar info@podotherapiehoorn.nl.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.